Rioolinspectie

De oorzaak van een rioolprobleem is vaak lastig te achterhalen. Sommige verstoppingen zijn eenvoudig op te sporen en te verhelpen, zoals een WC verstopping. Dit geldt helaas niet voor complexere rioolproblemen. Heeft u last van een verstopping in Wageningen of in de omgeving van Wageningen? Neem dan snel contact met ons op . Wij zijn gespecialiseerd in rioolinspectie. Hierbij wordt er door middel van een duwkabel een camera in uw riool geplaatst en verplaatst. Hierdoor vinden wij precies waar het probleem zich bevindt en kunnen we het daardoor op professionele wijze herstellen. Zoekt u een rioolspecialist in Wageningen of in de buurt van Wageningen die bij u camera-inspectie uit kan voeren? Dan zit u goed bij ons.

Waarvoor wordt rioolinspectie ingezet?

Rioolinspectie kan worden ingezet voor breuken, rioolproblemen door wortelgroei, verzakkingen en stankoverlast. Dit zijn allemaal problemen waar u zelf niets aan kunt doen. Ga hier ook niet zelf mee aan de slag, want u kunt snel iets beschadigen. Laat het over aan de expert op het gebied van rioolinspectie! J.G. Riooltechniek beschikt over professionele middelen en apparatuur om uw probleem te verhelpen. Wat gebeurt er na rioolinspectie?

• Gebreken worden verholpen

• Schade aan het riool wordt hersteld

• Nieuwe riolering wordt aangelegd, wanneer dit nodig is

Wij helpen u van begin tot eind met uw riolering. Neem een van onze experts in de arm en u bent na ons bezoek weer verzekerd van een goed werkend riool.