Ook voor rioolreparatie

Als de problemen met uw riolering aanhouden, dan kan het zijn dat er rioolreparatie nodig is. Gaten of scheurtjes in uw rioolstelsel leiden tot stankoverlast en kunnen lekkage tot gevolg hebben. Heeft u hier last van in uw woning of bedrijfspand in Wageningen of omgeving? Schakel dan meteen onze specialisten in. Wij komen snel naar u toe om uw rioolprobleem te verhelpen. Als u een verstopping in Wageningen heeft en wij ontdekken tijdens het ontstoppen een mankement, dan repareren wij dit ook meteen. Zo verkleinen we de kans op een rioolprobleem in de toekomst!

Leidingen vervangen en andere rioolreparatie

Tijdens het reinigen van uw riolering of afvoer merken onze ontstoppers vaak kleine gebreken op, zoals versleten onderdelen of lekkende leidingen. De specialisten van J.G. Riooltechniek in Wageningen helpen u dan graag om deze mankementen te verhelpen. In ieder geval proberen we de overlast voor u zoveel mogelijk te beperken en kunnen we u van te voren laten weten wat de reparatiewerkzaamheden gaan kosten. We geven graag duidelijke inzichten vooraf, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan!

Wilt u meer weten over onze diensten? Of heeft u direct een rioolexpert nodig vanwege een acuut rioolprobleem? Bel dan direct naar 085 - 106 11 78 en wij zijn snel ter plaatse om uw probleem te verhelpen!