Professionele riooltechniek

Heeft u problemen met uw rioolstelsel? Heeft u last van een verstopping in Wageningen? Bij ons vindt u vakkundige riooltechniek. J.G. Riooltechniek biedt een uitstekende service, kwaliteit, garantie op ons werk, en dat alles voor voordelige prijzen. Wij hanteren een prijs per meter en wanneer verstoppingen blijven aanhouden, komen wij gratis nog een keer bij u in Wageningen of omgeving langs om u te helpen. Wij bieden een garantie van twee weken op ons loodgieterswerk. Vraag ons gerust naar de voorwaarden. Wij vertellen u graag meer over onze riooltechniek in de regio Wageningen.

Riooltechniek en controle in Wageningen

Soms is het lastig om de bron van stankoverlast te ontdekken, of de plek waar problemen in uw afvoer of riolering zich voordoen. Met camera-inspectie, zenderopsporing en rookgasdetectie kunnen we uw riool uiterst zorgvuldig, grondig en vakbekwaam controleren en inspecteren. Deze riooltechniek gebruiken onze specialisten vervolgens om het verstoppingsprobleem daadkrachtig aan te pakken.

Preventie en advies

Zoals u heeft kunnen lezen hebben de experts van J.G. Riooltechniek veel ervaring met de reiniging van riolering, verstopping en rioolinspectie. Deze riooltechnieken gebruiken ze graag om u advies te geven over bijvoorbeeld het onderhoud van uw riolering. Wij komen desgewenst bij u in Wageningen of omstreken langs voor een preventieve onderhoudsbeurt.