Voorkom verstoppingen door rioolreiniging

Heeft u last van een verstopping in Wageningen? Uw riolering kent geen geheimen voor J.G. Riooltechniek. Behalve het oplossen van uw verstopping, willen we u ook helpen met kleine gebreken, bijvoorbeeld het vervangen van versleten onderdelen of leidingen, of het reinigen van uw riool. Daarnaast kunnen we met camera-inspectie of rookgasdetectie vakkundig de oorzaken en zwaktes van uw rioolstelsel opsporen. Vanwege onze ervaring kunnen we u ook deskundig advies geven over preventie van verstopping.

Lage kosten voor rioolreiniging in Wageningen

Behalve snelheid, persoonlijke aandacht en klantgerichtheid biedt ons ontstoppingsbedrijf in Wageningen u service voor lage kosten voor rioolreiniging. Dit komt omdat we een tarief per meter rekenen, met als gevolg dat vooral eenvoudige rioolreiniging goedkoop is. Ook kunnen we u vertellen hoeveel u ongeveer kwijt bent, als u ons belt met een concrete vraag. Naast ons dagtarief rekenen onze ontstoppers een toeslag voor werkzaamheden in het weekend of ’s avonds. Al met al, voor snelle, goedkope en deskundige rioolreiniging in Wageningen, bent u bij ons aan het juiste adres.

Modern materieel voor rioolreiniging

Het arsenaal aan apparatuur die de loodgieters in Wageningen voor rioolreiniging gebruiken bestaat uit trekveren, hogedrukreinigers en frezers. De meest voorkomende opstoppingen zijn te verhelpen met een trekveer. Lastige problemen, zoals zand in uw leidingen, kunnen we verhelpen met een hogedrukreiniger. Meer hardnekkige problemen als kalkafzetting kunnen we van binnenuit weghalen met een frees. Met al deze technieken hebben wij jarenlange ervaring en weet u dus dat uw rioolreiniging in Wageningen kundig wordt uitgevoerd.